Ο Γιάννης Κουμαριανός είναι πτυχιούχος του τμήματος φυσικοθεραπείας της Ιταλικής σχολής της Aquila, «Terapista della Riabilitazione», είναι πιστοποιημένος χειροθεραπευτής, OMPT, από τον διεθνή οργανισμό IFOMPT, είναι μέλος του Πανελλήνιου συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Ελλάδος και είναι και μέλος του Πανελλήνιου συλλόγου Χειροθεραπευτών Ελλάδος. Eργάζεται ως φυσιοθεραπευτής πάνω από 25 έτη συμπεριλαμβανομένων και των ετών που εργάσθηκε ως ασκούμενος σε νοσοκομεία της Ελλάδος και της Ιταλίας (Ospedale Forlanini, 251 ΓΝΑ).

Ο Γιάννης Κουμαριανός είναι καταρτισμένος και διαθέτει σημαντική , πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο της φυσικοθεραπείας, του manual therapy, των ειδικών θεραπευτικών ασκήσεων και της ανάλυσης της βάδισης. Υποστηρίζει παιδιά που παρουσιάζουν στην ανάπτυξή τους μυοσκελετικές παθήσεις όπως είναι η σκολίωση και παθήσεις του άκρου πόδα όπως είναι η πλατυποδία. Συμμετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα δια βίου μάθησης.

Στον ελεύθερο χρόνο του ο Γιάννης Κουμαριανός ασχολείται με την γυμναστική, το τρέξιμο και τις πολεμικές τέχνες.

 

2 Comments

 • Posted Νοέμβριος 27, 2019
  by vurtil opmer

  magnificent post, very informative. I wonder why the other experts of this sector do not notice this. You should continue your writing. I am confident, you’ve a huge readers’ base already!

  http://www.vurtilopmer.com/

  • Posted Νοέμβριος 28, 2019

   Thank you very much for your kindness! I always try my best for my patients!

   Ioannis

Leave a comment