Προφίλ

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας του Κουμαριανού Γιάννη ιδρύθηκε το 1994 στην Αθηνά με διακριτικό τίτλο ‘Vitalmed’.
Η έδρα του Κέντρου σήμερα βρίσκεται στο Δήμο Αθηναίων στην οδό Ιακωβίδου 14 στα Πατήσια σε νέο ιδιόκτητο χώρο στον 1ο όροφο.
Στην καινούρια έδρα μεταφέρθηκε το Φυσικοθεραπευτήριο τον Αύγουστο του 2007 και χαρακτηρίζεται από λειτουργικούς χώρους συνολικής επιφάνειας 250 τ.μ.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο πολυχώρο άσκησης και υγείας , με πολλές υπηρεσίες , εξειδικευμένους συνεργάτες και οργάνωση .

Όσον αφορά στην εκπαίδευση ο Γιάννης Κουμαριανός είναι καταρτισμένος και διαθέτει σημαντική , πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο της φυσικοθεραπείας και του manual therapy.
Ο Γιάννης Κουμαριανός είναι πτυχιούχος του τμήματος φυσικοθεραπείας της Ιταλικής σχολής της Aquila, “Terapista della Riabilitazione” και εργάζεται ως φυσιοθεραπευτής πάνω από 25 έτη συμπεριλαμβανομένων και των ετών που εργάσθηκε ως ασκούμενος σε νοσοκομεία της Ελλάδος και της Ιταλίας .

O Γιάννηs Κουμαριανόs έχει παρακολουθήσει πολύωρα επιμορφωτικά σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια πάνω στην φυσιοθεραπεία, στο manual therapy και στην θεραπευτική άσκηση.

Ο στόχος του Κέντρου Φυσικοθεραπείας Vitalmed είναι η εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων φυσικοθεραπείας που βασίζονται σε επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές αποκατάστασης για προ και μετά εγχειρητικών καταστάσεων. Επίσης μέσα στις δραστηριότητες της επιχείρησης συμπεριλαμβάνονται οι οξείες και χρόνιες παθήσεις αρθρώσεων και σπονδυλικής στήλης, αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων , νευρολογικών και καρδιαγγειακών παθήσεων . Οι παρερχόμενες υπηρεσίες σε συνδυασμό με την χρήση μηχανημάτων φυσιοθεραπευτικής αποκατάστασης υψηλής τεχνολογίας και ειδικών τεχνικών αποκατάστασης συντελούν στην εκπλήρωση των στόχων του ασθενή.

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Vitalmed, με την συνεχή δραστηριοποίηση στον χώρο της αποκατάστασης, ανανεώνεται και εξοπλίζεται έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται σε κάθε νέα πρόκληση της καθημερινότητας και με τελικό σκοπό πάντα την βελτίωση της ανθρώπινης κίνησης.

Έτσι, σήμερα ο πλέον αναγνωρισμένος χώρος Υγείας Vitalmed παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες που στηρίζονται στην εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία.

Γνωρίστε τη θεραπευτική μας προσέγγιση

Eπιλέξετε το Κέντρο Φυσικοθεραπείας στην οδό ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ 14 - ΑΘΗΝΑ
Κλείσε ραντεβού