Σύστημα DTS
Σύστημα Αποσυμπίεσης, Θεραπείας, Σταθεροποίησης

Το DTS είναι ένα προηγμένο σύστημα παγκοσμίως για τη συντηρητική θεραπεία του εκφυλισμένου δίσκου ή της δισκοκήλης.

Το σύστημα DTSανακουφίζει αποτελεσματικά από τον πόνο και τον κινητικό περιορισμό του, επιδρώντας στον τραυματισμένο και εκφυλισμένο δίσκο καθώς επιδιορθώνει τους κατεστραμμένους δίσκους και αναστρέφει τις εκφυλιστικές αλλαγές στα νεύρα.

Tο σύστημα DTS εφαρμόζει πιέσεις στον δίσκο με τέτοιο τρόπο ώστε να παρακάμπτει τους νευρολογικούς μηχανισμούς που μεταφέρουν το αίσθημα του πόνου και να ελαττώνει τον μυϊκό σπασμό στις παρασπονδυλικές κατασκευές. Αυτή η ελεγχόμενη εφαρμογή αποσυμπίεσες βοηθά στην ελάττωση της πίεσης στους σπονδυλικούς δίσκους και διευκολύνει της εισροή οξυγόνου, συστατικών του κολλαγόνου, και γενικότερα διευκολύνει την τροφικότητα του δίσκου.

Σε κλινικές μελέτες που έχουν γίνει, έχει αποδειχθεί ότι αυτή η θεραπεία είναι 87% αποτελεσματική στην ανακούφιση του Σπονδυλικού πόνου.

Η Οσφυαλγία είναι το πρώτο αίτιο παραπόνων , των ανθρώπων στις ανεπτυγμένες χώρες, προσβάλλοντας το 80% του πληθυσμού μία φορά ή περισσότερες .

Τα προβλήματα της Οσφυϊκής Μοίρας συχνά σημαίνουν μόνιμη απώλεια κάποιας λειτουργίας π.χ. κινητικής, υποχρεώνοντας σας να στερηθείτε από την καθημερινή σας ζωή, πράγματα και δραστηριότητες που, πιθανόν ,δεν θα θέλατε να στερηθείτε. Οι, μέχρι τώρα, μέθοδοι θεραπείας για προβλήματα που αφορούσαν τον Αυχένα και την Οσφύ ήταν: χειρισμοί, ξεκούραση στο κρεβάτι, χαλάρωση των μυών και παυσίπονη φαρμακευτική αγωγή. Και εάν όλα αυτά αποτύγχαναν, χειρουργείο. Αυτά είναι τα άσχημα νέα.

Τα καλά νέα είναι το Σύστημα DTS !!!

Όχι άλλος περιορισμός ! Όχι άλλος πόνος στη Σπονδυλική!

 

 

 

 

 

 

Αρθογραφία

Ο Γιάννης Κουμαριανός και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να διαθέσουν   την προσωπική τους  έρευνα και ανασκόπηση στα θέματα υγείας και άσκησης στους πελάτες και  επισκέπτες αυτού του site.

Αν θέλετε περαιτέρω  πληροφορίες  επικοινωνήστε μαζί μας.

210-2025926

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 
''Οι συνήθειές μας προκαλούν την οσφυαλγία'' μία δημοσίευση στην τοπική εφημερίδα ''Η ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΖΕΙ'' τεύχος Μαρτίου 2015