Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας του Κουμαριανού Γιάννη ιδρύθηκε το 1994 στην Αθήνα με διακριτικό τίτλο ‘Vitalmed’.

 

Ο Γιάννης Κουμαριανός είναι Φυσικοθεραπευτής και πιστοποιημένος Orthopaedic Manual Therapist από την IFOMT και σχεδιάζει ειδικά προγράμματα θεραπείας της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων κάνοντας χρήση καινοτόμων συστημάτων και τεχνικών.

Το Φυσικοθεραπευτήριο βρίσκεται στο Δήμο Αθηναίων στην οδό Ιακωβίδου 14 στα Πατήσια σε νέο ιδιόκτητο χώρο 250 τ.μ. στον 1ο όροφο.
Πρόκειται για ένα σύγχρονο Πολυχώρο άσκησης και σωματικής υγείας, με υπηρεσίες : Manual Therapy, Σωματική Αξιολόγηση, Μedical Εxercise, Human Body Analysis, Αποσυμφόρηση Σπονδυλικής στήλης/ Triton DTS, Αποκατάσταση, Φυσικοθεραπεία, Κρουστικό Υπέρηχο/Shockwave, Ειδικό Γυμναστήριο για Ορθοσωμία/HUR, Ιμάντες/Ropes/Redcord, Kinesiotaping, Συμβουλευτική για τον πόνο/ Pain Management.

Στη Vitalmed αναλύουμε την κατανομή των φορτίων στο πέλμα με ψηφιακό Πελματογράφο (στατική και δυναμική ανάλυση) και αξιολογούμε την κινητική συμπεριφορά του άκρου πόδα ( σε συνεργασία με εξειδικευμένο συνεργάτη κατασκευάζουμε τα ατομικά σας ορθοτικά πέλματα ). 

Σας επισκεπτόμαστε στον χώρο σας σε περιπτώσεις που οι συνθήκες καθιστούν αδύνατη την μετακίνηση σας (χειρουργικές επεμβάσεις, κατάγματα, οσφυαλγίες, εγκεφαλικά κ.α.)

 
T/2102025926